Kurser

Septima holder kurser i blandt andet QGIS.

Vi tilbyder kurser / workshops i en række af de teknologier, vi selv anvender i Septima. Eksempelvis kurser og workshops i PostgreSQL/PostGIS, Open Layers, GeoServer, Mapserver-stakken og QGIS. Vores kurser er kendetegnet ved, at vi har en god teknisk indsigt, da det netop er teknologier, vi selv arbejder med til dagligt. Vi skræddersyer kurserne efter Jeres behov.

Kursus i QGIS

QGIS, tidligere kendt som Quantum GIS, er et velfungerende open source desktop GIS system. Da QGIS på mange områder er lige så avanceret som flere af de kommercielle alternativer, er QGIS de seneste år blevet meget udbredt i Danmark såvel som i udlandet.

QGIS er tilmed gratis at anvende og installere.

Der er et stort community omkring QGIS, og da det er forholdsvist enkelt at udvikle plugins til programmet, udvides anvendelsesmulighederne konstant.

I Septima har vi stor erfaring i anvendelsen af QGIS og har desuden udviklet en række plugins til programmet. Asger Skovbo Petersen er en erfaren underviser i QGIS og har stået for undervisninger på 10 QGIS kurser inden for det seneste år.

Workshop i PostgreSQL / PostGIS

PostGIS er en spatiel udvidelse til PostgreSQL databasen. Det er en open source database, som er vidt udbredt og benyttet

I Danmark anvendes PostGIS af mange organisationer, herunder Geodatastyrelsen og Københavns Kommune.

Internationalt tæller brugerne store organisationer som Infoterra, Statens kartverk og franske IGN (Institut Géographique National), der benytter Postgis i hele deres produktion og distribution af geodata.

Vi tilbyder en workshop med en erfaren PostgreSQL / PostGIS udvikler - du er med til at bestemme indhold og form - vi stiller med eksperticen. Christian Fischer har arbejdet med PostgreSQL / PostGIS i en årrække og har afholdt en række kurser og workshops i de seneste år.

Septima tilbyder kurser på alle niveauer fra begynder til ekspert.

Kontakt os på kontakt@septima.dk for mere information om vores kurser.